Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen emellan

Jag har ett blankrum,
jag har ännu plats emellan alla rader jag skriver.  Ljuset.
Allt blir liksom bättre när jag tänker på dem,
de vita raderna. (emellan) Susar
Ibland skrattar jag där, ibland gråter jag framtid där bland ord på vitt. Smekande
Allt vi blir, allt vi varit, allt vi ännu kommer vara svaga för när vi är.  I vinden
Det emellan, det står alltid något där med. Emellan. Oss.
Det jag aldrig sagt. Det jag alltid säger
Det jag aldrig säger. Det jag alltid sagt.
Där emellan. Där. Där pratar jag med stjärnorna om dig. Viskar. Tid.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-03 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP