Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina tre barn som skulle få så mycket äkta kärlek


Vill bara säga.......

Ni skulle få allt som inte jag fick

Jag ville visa..

dela med mig..

inviga er i livet..

Men hur skulle jag kunna ge er något jag inte fått

Ni fick det som fanns

och jag gjorde vad jag förmådde

Vill ändå bara säga...

Jag Älskar Er




Fri vers av Maria Persson
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-04-29 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson