Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det svårt att hålla ihop


En påse Gott å blandat


Få se nu.....vad har vi här

Två armar
två ben

en kropp där emellan

stora ögon
ljust hår

kan tydligen kallas mamma
mormor
kvinna

dotter
syster...eller..
älskarinna
Inget mer....?


Jo..vänta...


Lite hopp

..tillit..

..kärlek..

..å vilja..

Lägg alltihop i en påse.....

Ta ett ordentligt tag om den och ruska om

....Öppna påsen.....


Men Herregud...... Det är ju Jag!!!!!!




Fri vers av Maria Persson
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 14:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en härlig blandning i den poesin... och en underbar upptäckt som är du...
2007-12-30

    Bodil Sandberg
Jo det var en riktigt skaplig godispåse du består av..hehehe...tycker inte att det saknas varken sötma eller salt...absolut inte!!!!!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Persson