Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVENSKA FOLKET HÅLLER PÅ ATT GÅ UNDER!

SVENSKA FOLKET HÅLLER

PÅ ATT GÅ UNDER,

I SINA SYNDER

OCH

ÖVERTRÄDELSER,


UNDER DET ATT DERAS

ENDA RÄDDARE, DE

KRISTNA, SJUNGER

LOVSÅNGER!


MEN FOLKET BEHÖVER

FÅ HÖRA TALET OM

KORSET OCH

BLODET:


OM JESUS KRISTUS OCH

HONOM SOM KORSFÄST!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-02-06 10:08



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
men rädda hela Sverige vill du.

Du säger ju mot dej själv med dina citat
2016-02-06

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?".
2016-02-06

    ej medlem längre
Tänk större snälla. Världen håller på att gå under. All moral och empati och rätt har gått under. Så det e bra att du reagerar, men reagera på rätt sätt och först och främst förstå varför du reagerar
2016-02-06

  Onomatoprofet VIP
svenska folket behöver inte fler som skriker om att svenska folket håller på att gå under, det räcker med all skrämselpropaganda från rasisterna så sluta med de här dumheterna
2016-02-06

  Onomatoprofet VIP
ja! skrik om korset! skrik om synden och överträdelser! överträdelser?

vilka överträdelser?
att man kör i 40 på en 30 väg?

har du kört in i diket?
2016-02-06

    Lars Gullberg


Utveckla de där med synden

beskriv ett tema och berätta hur du känner och påverkas av den

de där med sex före äktenskapet och det där med skyddat sex preventivmedel och kondomer

det där med dryckenskap och njutningslystnad

det där som frestar så
som gör ett helt folk förlorade
2016-02-06

    Sven-Erik Sköld
Nödställda, med INSIKT om sin nöd, brukar ropa så. Mvh/S-E
2016-02-06

    Lars Gullberg



HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP !!!!!!!!!!!
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld