Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är livet?

Jag vet inte var,
jag vet inte varför,
jag vet inte hur,
men livet är borta.

Du vet inte det,
du vet inte om mig,
du vet inte hur,
men nu är du borta.

Vi vet inte var,
vi vet inte varför,
vi vet inte hur,
men nu så finns det inget kvar.


Livet tar den väg som den vill
men vi tar den väg som du säger att vi ska,
så livet kan ta slut NU!!




Fri vers av rune
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-04-29 17:09



Bookmark and Share


  tIsTeL
it's gone
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

rune