Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en sol!

Det var kallt och hemskt

När man tittade ut såg man regn

Men nästa dag såg man sol

Och nästa dag var du den sol som fanns på himmlen

Nu har det frusna äntligen fått liv i sig.




Fri vers av rune
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-04-29 17:16



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Dikten känns hoppfull! Fint skrivet!
2007-01-07

  Ola Rydberg
slutet gör dikten
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

rune