Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTER

Snö på marken
Snömoln på himmelen
Glesa solstrålar

Kylan sprider sig
på mark och i luft

Sjöar fryser
Vi fryser
Så skönt att vintern
är här ändå
(Hellre än regn!)




Fri vers (Fri form) av Den gröna tomaten
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-06 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gröna tomaten
Den gröna tomaten