Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att det som var vi, försvinner längre bort.


Swipes

En, två, tre, fyra, fem, sex, sju

Jag räknar hur många hur swipes jag måste göra med tummen för att komma ner till våran konversation. Det blir hela tiden fler och fler. Jag kan komma på mig själv med att bli arg när någon annan skriver till mig. För då hamnar du och jag längre ner. Som om det betydde nåt. Men jag fortsätter räkna swipes.

En, två , tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio,tio,elva, tolv,tretton,fjorton,femton,sexton,sjutton,arton swipes sen du sist skrev jag älskar dig.




Fri vers av Arcady
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-08 10:22



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1660261

2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Arcady