Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 far from home

När jag kör iväg, ser dom vinkande i backspegeln så brister allt.

Genom tårfyllda ögon ser gatlyktorna ut som stora ljusklot med massa cirklar runtom.
Vackert, men det är inte värt det.

Vägen är suddig, och jag vet inte hur fort jag kör...




Övriga genrer av HjärterDam
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-04-29 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HjärterDam