Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta mitt förflutna!

Det förflutna jagar mig..
Biter mig i hälsenan, krokiga fingrar försöker greppa tag om mitt hår när jag springer..

Jag har bråttom, får inte luft snart!

Jag springer och kryper in här! gömmer mig i vardagens trygghet där varje dag är den samma, ingenting förändras, men här får det inte tag på mig!

Eldar upp den gamla tröjan, sliter bort tapeterna, klöser bort den äckliga huden och bleker mitt hår.

Men sen börjar den knacka på fönstrena om nätterna.. Mitt namn susar tyst med vinden.
Mitt blodtörtiga förflutna luktar sig till mig, har ögon som ser genom den tjockaste betong, dom krokiga fingrarna får tag i mig tillslut..

Jag kan aldrig gömma mig för evigt..




Övriga genrer av HjärterDam
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-12-10 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HjärterDam