Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERVÄNDO

Efter  en  välbehövlig  rundtur  i  undre  jorden
och yttre rymden, återvänder  diktaren  till  sin
dunkla skrivarlya, och tar fram  sina  arbetsred-
skap,för att visa vem som  äger  ordet, och  han
börja med att inleda med en ny programförklar-
ing,vilken ändar först när alla är döda.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-10 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP