Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE VERKLIGA STJÄRNORNA

För de som lever lite  på  skuggsidan, i  skym-
undan,så där något avsides, bakom  ridåerna
och kikar in, för otroliga för  att  vara  troliga,
för sanna för att vara verkliga,för förståndiga
för att förstås,långt före andra i utvecklingen
i de högre medvetandets regioner, är de verk-
liga stjärnorna, varav  vissa lyser  klarare  än
andra, men  ändock lyser  med  sin  frånvaro.
-
Alla   personligheter  kan  liknas  vid  stjärnor
på natthimlen, där alla och envar  lyser  olika
klart,så! bli en personlighet och skilj dig ifrån
mängdens lika värde, och  se  ditt  eget  unika
värde som är olika de övrigas, så  kommer du
kunna urskiljas ifrån de övriga
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-10 10:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra!
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP