Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFFENTLIG GRANSKNING

Det som inte tål en  offentlig  granskning
i en kommun, av utifrån oberoende myn-
digheter, har  oftast något  att  dölja, och
bör därför i dubbel bemärkelse underkas-
tas  en  betvingande  utredning,  att  däri
svara inför högre rätt.
Det är väl känt att småkommuner  bedriv-
er olagligheter utan insyn utifrån, där län-
ets journalister, poliser och övriga  mynd-
igheter är inblandade på  initierade  grun-
der ifrån utomstående.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-10 11:06



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det finns däremot en "judas" i varje arbetsteam,vilken mot någon förmån gärna lättar på tunglädret,å dessutom finns en hel del "Whistleblowers"
2016-03-21

  gunnnar nylund VIP
Så är det! När tjänstemanna/ansvar
togs bort för stat å kommun dröjde
det inte länge förrän myglet nästlade
in sig där istället.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP