Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ELLER SATAN?

JESU KORS ÄR GUDS GLÖDANDE

PROJEKTIL, RIKTAD MOT SATAN,

ORMEN, OCH INTE MOT

MÄNNISKAN,


SOM TVINGAR SATAN, ORMEN,

ATT SLÄPPA HENNE: GUDS

EGEN AVBILD:


SÖNER OCH DÖTTRAR

ÅT HONOM.


MEN DET ÄR MÄNNISKANS

FRIVILLA VAL: VEM HON

VILL TILLHÖRA: GUD

ELLER SATAN?


DET VÄLJER HON SJÄLV,

FÖR TIDEN OCH FÖR

EVIGHETEN!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-11 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det va satan va du tar i
2016-02-17

    ej medlem längre
vidrig läsning, Sven. nu är du ute på för djupt vatten igen. ta dig genast in till stranden.
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld