Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU INTE KAN ÄLSKA MIG…

OM DU INTE KAN ÄLSKA MIG…

Om du inte kan älska mig när
jag är som sämst
då behöver du inte mig
när jag är som bäst.


Bo Grapenskog




Övriga genrer (Aforism) av Knoparemoj
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-11 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj