Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folk läser texter oinloggade, det gör de rätt i. Ingen mår så bra som att läsa anonymt, eller bli läst anonymt.


Jag skrattade så det dånade, det skulle jag inte ha gjort




Hon reste till sin syster.
För att kunna umgås
med hunden.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2016-02-12 11:07



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag undrar om det är fråga om tanklöshet eller om hon inte kan rå för det.
2016-02-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Why not...
Ett gott skratt
ju gör ju gott!
Ett vov sånt skall
kan ju ju få en fall
om man inte kan
stå pall!
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP