Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelsens mystik


jämt samma gata
ändå längre om en bänk
varje dag en sten




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-02-13 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP