Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det sociala arvet kan vara en tung ryggsäck att bära


arvsynden

jag hade inga goda mödrar
de övergav
försummade
gick till ladugården för att slippa älska
inte heller jag blev en god moder

de var starka i sin målmedvetenhet
i sin vilja att leva
att hålla huvudet högt
trots skamttecknet
så blev även jag en överlevare




Fri vers (Fri form) av foxy53
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 19:16



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Naket och öppet skrivet om hur dolda känslor kan verkar på sina olika sätt. Bra ordat/ kram
2016-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Fast arvsynden och det sociala arvet är två skilda saker.
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53