Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla av att vara fast


How could I be fooled into hell?

Just like a hurricane you stormed into my heart, with an angelic smile I let you in unknowing that I'd be under your spell,
I still ask myself; how could I be fooled into hell?
There wasn't a sign, I've lost all that's ever been mine




Bunden vers (Rim) av Ordenjagskriver
Läst 355 gånger
Publicerad 2016-02-15 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordenjagskriver