Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minne av lycka

några sekunder i vitt ljus
vitt som snö

i den stunden är jag lycklig
avtrubbad
onykter
trött
lycklig

sekunderna innan
solen lämnar marken
och stunden lämnar mig




Fri vers av fultext
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-17 21:41



Bookmark and Share


  mike irow
så sant....så sant och fint fångat
2016-02-25

  Gisela Nordell
fjäderlätt!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

fultext

Senast publicerade
minne av lycka
* Se alla