Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är fortfarande rätt tom i huvudet efter gårdagens besked


Jag kommer

Jag kommer - att skriva om naturen när jag orkar
Jag kommer - att kanske inte vara här inne så mycket
Jag kommer - med tiden att svara er som skriver kommentarer men jag vill ni ska veta hur tacksam jag är för ni skriver
Jag kommer - att bara ta en dag och natt i taget just nu
Jag kommer - inte att glömma bort orden
Jag kommer - att be er vara rädda om varandra och ta hand om varandra och
kanske besöka någon som idag behöver det imorgon kan det vara för sent

160218




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-18 05:54



Bookmark and Share


  Fånga dagen
jättefin dikt jag förstår att du går igenom tuffa saker ha det så bra du kan
kram
2016-02-19

  Minkki VIP
Du kommer när du kommer - och vi välkomnar dig och de texter som kommer till dig, en dag eller natt i sänder
2016-02-18

  Johan Strömstedt
Att skriva är som att simma, man flyter.
2016-02-18

    ej medlem längre
Tack Sara för info. Du ska bara göra vad du känner för, orkar. Ta någon timme i taget ... blir glad när vi hörs. Varm Kram, Ann! <3
2016-02-18

  Thomas Widemark
Kloka ord, man ska ta vara på tiden, vara vänlig, och göra vad man orkar och tycker om.
2016-02-18

  Kjell Åhsberg
Gör inte mer än du orkar och ta vara på varje dag.
2016-02-18

  ULJO
Låter som en befriande tanke i tiden och att ta vara på nuet är ju klockrent.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo