Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

Fly
Sägs vara fegt
Fly
I sammanhanget klokt
Fly
Befriande skönt
Fly
Med blodiga spår
Fly
I sinnenas värld
Fly
Med det du orkar bära
Fly
Med den du älskar
Fly
Från den som jagar
Fly
Till själens platser
Fly
Från bomber som faller

Låt beslutet fly
Vara utövarens rätt





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-02-18 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP