Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UKELELE SÅNG MUNTRUMPET


YOUR EYES IS ON FIRE

YOUR EYES IS ON FIRE

Your eyes is on fire ,but you are not like the others
Dream on, dream on my love
Your eyes is on fire, but you are not like the others
Dream on, dream on my love

Dream on,dream on,
Dream all my love for you
Dream on, dream on,
Dream all my love for you

My heart is for you, my soul is true
Your eyes is on fire
My heart is for you ,my soul is true
Your eyes is on fire

SOLO-MUNTRUMPET

My heart is for you, my soul is true
Your eyes is on fire
My heart is for you ,my soul is true
Your eyes is on fire

Bo Grapenskog







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-18 21:01



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbar poesi om hängiven kärlek, jag önskar fler kunde älska så i detta lite kyliga och praktiska land...
Tack för ord som värmer i vintern.

Med vänlig hälsning,
DominiQue
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj