Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten betraktelse hämtade från verkligheten...


Vädret hjälpte inte...


"om det kunde vara sol någon dag"
sa hon och tittade ut genom köksfönstret
"det är jämt så mörkt och trist"

"det ser så varmt ut,
om det ändå kunde fläkta lite"
sa hon och gluttade på köksgardinen

"jag ska gå ut lite, när vädret blir vackrare"
sa hon, och slog upp en kopp kaffe




Fri vers av foxy53
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-19 11:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Undanflykter är alltid bra att ha :-)
/kram
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53