Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tider


Vi flyter som vildsvin i svenska nytt kultur pannkaka mix.






Dagis Allatysthhhhhhhhhhhhhhh…

 

Blixtprosa/Flash  

Svenska muslimer anmäler förskolor allt oftare  att deras barn tvingas äta fläsk och ha telefon sex.

(Jämför bilder på rumänska dagisbarn där bara ända lekaktiviteter tillåts gjorts på golv matta)

 

https://www.google.se/search?q=copii+de+gradinita&espv=2&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjQpIXIy4PLAhWBHCwKHV7rBPEQ7AkIJQ

 

Dagis Allatysthhhhhhhhhhhhhhh…

 

Varför är så viktig och terapeutisk under krypande barnålder i barnens utvecklig, storstadbarn lära sig hur katten spins & stönar och hur många markeringar hund revir planeras och lyssnas i mobilen också.

Jag personlig tycker att på andra sida, njuter en snuskig läromästare pedofil gubbe och inte pedagog!

 

Ädlare i sinnet men lat i handläggs förmågan är av kultur korrespondents, och det är silent knäppt tyst om det! 

 

Förmåga att kommunicera i tal och skrift med sin omgivning då en rationen blixt vaknar till liv och ”Svenson” människa finner värre skriva en att städa, när konsekvensen är ett faktum och sin dotter har fått astma anfall igen på en innerstad dagis, där tjänster katt och tjänstehund hämtas för att bli klappade smekta och katt stön spinner över pussade och kramade.

 

Dagis mat är god men attityder dåliga och på deras villkor av personal är slafsig prekärt där bord sick är kultur betygat ej svensk. Maten skall serveras på golvet, där katten har haft sina revyer.

Det är dagis barn vardags liv rutiner, där barn får inte tala ett ord under måltider och måste bara peka på den sorten av: ordet, bröd eller vatten, mjölk och fruktgår på sparlåga. Får inte ha kväljningar vid bord.

Så slukar sakta men säkert ny kulturer krafter från benmärg på min Östermalm stor innerstads barn utan rätt att sjunga och tala eller tacka Gud för maten

 Deras svenska språk på svenska får  ej användas, göra bara gester som dövstuma.

Lärdom, sensmoral:

Skriv skriv skriv på, som gjordes på Securités tider i Rumänien eller Stasi i Berlin, för att arkiven är det också dem nya kulturer som tar hand om det.

 



Läst 13 gånger
Publicerad 2016-02-19 11:54



Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2016-02-19 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP