Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUTENTISKA FALL UR DET SVENSKA RÄTTSVÄSENDET IX

Hon var  en  brådmogen  trettonåring, kär, och
kåt som sjutton.
Han var en enkel kille på 16.
Trots  att  hon  intygade  i  rätten, på  heder  och
samvete, att  hon av hela sitt hjärta,kön och själ
älskade  denne  kille  och  ville  ha  samlag  med  
honom, dömde  de killen  för  våldtäkt  av  barn,
plus ett skadestånd,som hon dessbättre vägrade
ta emot.
Eftersom han nu inte var straffmyndig, överläm-
nades han till myndigheternas omsorg  där  han
tvangs genomgå en psykiatrisk undersökning,då
det kunde antas att han inte var riktigt frisk, när
han var kåt som ett djur.

Vad säger detta om  rättsväsendet i ett samhälls-
klimat som förbjuder naturlagsenliga  begär och
drifter ?
Myndigheter  har  i  alla  tider  försökt  bekämpa
naturlagsenliga instinkter hunger och törst med
lagar och bestraffningar,och man undrar när lag-
en mot åldrandet  inträder, vilket  väl  skulle  till-
tala åldrande kvinnor.

Känslomässigt  störda och sjuka  människor  ska
inte instifta lagar som går emot naturlagarna,då
blir följden endast de problem  naturen kommer
övervinna   över   den   arificciella   civilisationen
som får de monster det förtjänat.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-20 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP