Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄTTVISANS KARMA

Lås in de rika ! de är de  egentliga  brottslingarna,
som   genom  egenmäktigt  förfarande  i  enväldig
egenmäktighet  misshushållat  med jordens natur-
tillgångar,  samt  utövat  folkmord  och  brott  mot
mänskligheten  och övriga  levande  arter, och där-
med gjort  sig förtjänta  åtalas  inför  de arma  och 
besuttna  slavarna.
Det är hög tid  nu att låta dessa  njuta  livets  över-
flöd, det  finns  80 %  fattiga  i  världen  och  20 %
rika, och någon jämn fördelning  är inte  att  hopp-
as på i landet allas olikavärde, där  allas lika värde
är en lögn.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-20 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP