Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans leende

 

 

Hans leende försvann

i havets utseende,

under mina fotspår

lämnade ett insegel

  av salt

      och sedan

                    sågs en fågel




Fri vers (Prosapoesi) av nicol neli
Läst 439 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-02-20 09:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du har en fin känsla i det du skriver. Bra!
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Med få ord målar du smärta och frihet.. Vackert..
2016-04-17

  Solstrale VIP
Denna fantastiska rinnande som en flod inifrån din själ en källa till skönhet i konsten! Du är otroligt bra!
2016-04-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Skulle ha lust att återge hela dikten i min kommentar. skulle bara kännas så skönt att få skriva dessa underbara rader!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-04-11

  Magica VIP
poetiskt!
2016-03-23

  Minona
Snyggt!
2016-03-21

    ej medlem längre
Berörande vackra ord.
2016-03-15

  StinaJ VIP
Minnen sätter spår inom en, men de bleknar så småningom, precis som fotspår i sanden
2016-03-14

    ej medlem längre
Helt fantastisk gestaltning av sorg!! Gillar verkligen inseglet av salt.
2016-03-13

  Henning Hson
Gillar denna, tummen upp!
2016-02-29

  Krimskramsan VIP
åh.. supervackert! Kort, men vackert
såg en målning framför mig
2016-02-20

  mike irow
det var ju fantastisk bra nicol
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

nicol neli
nicol neli