Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I FOLKMUN

Som andra bäddar,får du ligga,om du inte
ser  till  att  bädda själv, och det andra sår,
får du skörda om du inte sår själv, och det
blir ingen  rök,utan eld, men det finns gott 
om anlagda bränder.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-20 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP