Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SLUTET KVITTAR DET

I SLUTET KVITTAR DET

I slutet kvittar det hur många andetag du tar
utan hur många stunder som har tagit andan ur dig

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Aforism) av Knoparemoj
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-21 10:45



Bookmark and Share


  Svartsilver
sant
2016-02-21

  Öknens Ros VIP
Två meningar som rymmer så mycket, både liv och död, fint beskrivet.
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj