Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


SKRIV !

Skriv  !   något  uppseendeväckande,  skriv  !
så att blodtrycket  stiger  läsaren  åt  huvudet,
skriv !  så  att  de vill  göra  vad  som helst  för
att du ska sluta skriva, skriv !  vad  de  tänker,
skriv ! så att det blir  tyst, skriv ! så att du blir
polisanmäld,skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv ! tills de börja
fundera över varifrån  du  kommer, skriv !  så
de kallar  till  akutmöte, skriv !  så  att  barnen
gör revolution,skriv !  tills  du  väckt  deras dö-
ende hjärnceller, skriv ! in dig i deras  medvet-
ande, brännmärk dom med  dina ord, ge  inte
upp,utan bli värre än de någonsin kunde före-
ställa sig,spinn dit nätverk av ord,och som likt
spindeln snärjer flugan,snärjer du läsaren in i
ditt ordnät.

Skriv ! och knulla dom med ord, ge  dom  mer
än va dom tål,inplantera några meningar som
de aldrig kommer att glömma, gör läsaren gra-
vid och så dina ordfrön, låt  dom blomma, likt 
opiumvallmons berusande trollkraft.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-21 11:29



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Oj,oj här vare ordbävningar! Dags att
ladda pennan me krut, å skjuta så
hjärnsubstansen skvätter ut enfaldens
impotens över skrivbord å dataskärmar

2016-02-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vissa enskilda poliser och kommunalpolitiker ser nog inte med blida ögon på den som offentliggör deras skumraskaffärer med plutokraterna,även vissa journalister bör akta sig...
2016-02-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ha-ha, vem är rädd för poliser? det vi skriver är intern mediegrupps på tryckeri hos polis, Brottsofferjouren det är ända kan bjuda på att uppmuntra skrivandet ”blixt prosa” i alla fal så var i mitt fall. Men vist ingen som kan konkurrera med din ärlighet i skrivande. Vi är bara dina lärlingar även, reinkarnerad Mr.Roussean;
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP