Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tackar livet


Paradox


lyckan är liten
och sorgen är stor, livet
är värt att leva




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-21 14:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ett motto att ta till sig!
2016-03-03

  Bo Himmelsbåge
Sanna ord...
det minsta ljus av lycka
kan lysa upp det svartaste
mörker...
Hoppfullt!
2016-02-24

  anits VIP
Så sant!
2016-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja bara vara
glad att man
här får finnas
kloka ord från
Dig, hoppet är
det att leva på
hur det än lär gå!
2016-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Lyckan överskuggar sorgen likt ett litet ljus som jagar bort det stora mörkret... mycket fin haiku...
2016-02-22

  Respons VIP
Fint formulerat
2016-02-22

  Ingrid Trolle
Så sant!
2016-02-22

  Monika A Mirsch VIP
En ljuv haiku med mörka botten - bokmärker
2016-02-22

  ULJO
Precis så
2016-02-21

  Bibbi VIP
Vid rätt målinriktning är livet värt att leva.
2016-02-21

  Chawa VIP
Kloka tankeväckande ord bär din fina haiku. Även om lyckan tycks vara liten är den ändå så mycket större och djupare än allt mörker tillsammans.
2016-02-21

  Anya VIP
Jaa tänk att lyckan är så mycket mindre och mer svårfångad än sorgen. Varför är det så för så många av oss? Bra konstaterande här.
2016-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om livet!
Känner igen mig i din text.
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP