Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Fri Själ

Låt mig flyga fritt
Högt över molnen
Där alla kan se
Låt mig flyga så fritt

Låt min själ vara fri
Utan några kedjor
Håll mig inte inspärrad
Låt mig flyga så fritt

Låt mig vara fri som en fågel
Så jag kan flyga vart jag vill
Till himlen, om jag så vill
Låt mig flyga så fritt




Fri vers av Nihilisten
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-23 01:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text om längtan och saknad!
2016-02-23

    ej medlem längre
Fint skrivet om livets smärta som man önskar fly ifrån ibland.
Mvh annokas
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Nihilisten
Nihilisten