Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna inåt

Det surrar i själen
En trötthet att beakta
Att besvara
Lyssna
Paketera
Sortera
Prioritera

belys mig
vakta mig
utan dig
vilset löv i en storm

Låt mig vila i värmen
Energin rinner
Kraften sinar
Tala med hjärtat
Och visa vägen




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-23 17:45



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Berör läsare...
2016-02-26

  Marita Ohlquist VIP
"utan dig
vilset löv i en storm"

Stark och bra formulering!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP