Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen, åter och återigen. over and over again.




och det är på det sättet, sammalika
varje gång


asfalten rann undan den dagen. snön stannade i skuggorna och fåglarna harklade sig, förberedde sig, satt raka i ryggen och såg ut över människorna som samlats. en snödroppe kikade fram under en hög med kvarlämnade löv, vinden log och smekte bort runt hörnet. folk kisade mot himlen, som om de letade efter något, svepte med blickarna längs äppelträden och nickade mot varandra. någon tog någon annans hand, kramade den försiktigt, lät tumme stryka över tumme. det verkade som hoppet hittat ett ställe att vara på. vår. de sa att det var vår.















Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 823 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2016-02-24 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
texten är som vinden i texten, den smeker läsaren över själens krus, den där tonen du har, begåvat sa någon, ja precis så! begåvat and over again, Tacktack!
2016-07-11

  Eva Langrath VIP
Skön vårtext
2016-03-03

  madinsane
underbart vackert. och vilken berättarröst du har. jag hör den hela vägen in i bröstet.
2016-03-01

    Jenny C
En så vacker glimt av våren, människorna och livet som börjar på nytt.
2016-02-26

  S-E Forslin/same
Cathy: O F Ö R L I K N E L I G!!!
2016-02-26

  Annie b'larsson VIP
Vackert och begåvat.
2016-02-25

    Ulla Lundegård
Denna är sååå fin. Älskar det lågmälda språket. Det gör mig gals!

2016-02-25

    Erika H
Jag ler. Dina bilder är så klara att jag utan problem är där. Tror jag sitter högt upp och ser det mesta medan jag burrar upp mig och harklar mig. Tar sats liksom för det som komma ska.
Åh, ren och skär njutning, bara att luta sig bakåt och vara i ord och bild. Underskönt!
2016-02-25

  Bjarne Nordbö
Jag vet du vill vara vinter. Men det kan du inte. Hela du är vår. I skön text.
2016-02-24

  Hannadraken
Som du bygger känslan här! Jättefint. Tumme smeker tumme. Den bär jag i hjärtat idag.
2016-02-24

  RitaBrunner
Våren är livet! Det förmedlar du här på ett sätt som smälter hjärtat och snön :)

2016-02-24

  Yrre VIP
Så förunderligt bra du är va! :D
2016-02-24

    ej medlem längre
inger hopp, fint förmedlad
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP