Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren ett levande Isberg i en Mögelost

ett äcklat rotfyllt manipulerat kort

dess lagda spel är en skrupel lort med ständig bitter skavd  marmelad

dekolltage sökande sorglig misär, han hoppar runt till alla full med begär

Analyserar...dess nonchalanta egoistiska gång

Driver glädjen ur alla med livets sång

maktbegärs bevis äntligen funnen i dess helvetes rätt

de alla långt innan lilje planeten blindheten sett

sviken med skavd ondvilja likt dess peniskåta get

Fyll du  på eget förråd,

dränera konstant  ett godhets hjärta utan nåd

Jagande maktbegär 

notering till en själv:

öppna aldrig en förelegad gruere mit roquefort 

när du inte dess sanna ärlighet vet

det är bara lurendrejeri var gång

tvi, spott & helvettes spä

- de var han som sket!




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-05 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP