Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Ultimata Lyckan. Vi. Eldopal på bilden.


Ljusläggning

Mitt hem är inte väggarna i rummen

det är 2 ögon i varandra

våra hjärtslag samt solen inuti




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-05 07:25



Bookmark and Share


    Max Poisé
Riktigt bra detta!

2016-03-06

  Henning Hson
Vacker text!
2016-03-05

  LenaJohansson VIP
fin rytm och det essentiella
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP