Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE ODÖDLIGA

Hon skall  aldrig  glömma  honom,
han !  som  svalde  evigheten  i  ett
andetag,
han !  som  gjorde  poesi  av  alltet
och intet.

Hon  skall  alltid  minnas  honom,   
som hon  gjorde  till  poet. 

Hon kommer  aldrig  mer  att vara 
den hon var med honom.

När de skiljdes, dog deras ungdom.
men deras  möte  gjorde dem odöd-
liga.
                                           _




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-25 00:04



Bookmark and Share


  mike irow
dikten är suvärent!!!!!!!!
helt enkelt
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP