Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går i tankar

Jag går i tankar

Det klingar

en gåshuds portal breds ut




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-09 04:55



Bookmark and Share


  Zandor
jojo...du bollar med ord som var dem av glas...*L*...// Zandor
2016-03-09

  Tabac VIP
"en gåshuds portal breds ut"...gillas starkt!
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP