Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en historia av en medlem här som råkat ut för denna sortens personer,varvid denna varning härmed utfästes.


PSYKOPATER SOM MYNDIGHETSUTÖVARE

Psykopaterna  i  samhällshierarkin, de har
fina titlar att skydda sig med,som en slags
otadlig  immunitet,  vilket  innebär  att  de
drabbade offren inte blir betrodda av myn-
digheterna, helst som psykopaten själv, är
företrädare för myndighetens  samhällsan-
svar.

Psykopatins mekanismer är djävulska i sin
strategiska  planering och  åtföljande  verk-
ställighet, där grundorsaken till agerandet
aldrig uppdagas,när sanningen är för otrol-
ig  att  vara  sann och lögnen   så  trolig  att
den  blir sann,däremot förbiser de att ögon-
en är sanningens spegel.

Den här sortens psykopater döljer sig inom
de mest ansvarsfulla yrkena i samhällshier-
arkin,som Kommunalråd,polis, läkare,soci-
altjänst,psykvården, daghem, äldreomsorg,
landstingen,vaktbolag,kronofogdar,bankmän......
i stort sett hela  yrkeskatalogen i  samhället.

Vissa yrken som har ansvar för utsatta indi-
vider,bör skärpa inträdesproven för sin legi-
timitet,eftersom,det har visat sig att det inte
räcker med att man inte förekommer i polis-
registret.

Tänk er en  pyroman  som  utbildar  sig  till
brandman, en inbrottstjuv  till  låssmed, en
pedofil till dagbarnvårdare, en psykopat till
psykvårdare, en kriminell till kriminateknik-
er, en  satanist  till  präst, en  misantrop  till
socialtjänst osv
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 767 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-25 15:37



Bookmark and Share


  Jim 3,5
Ja, visst är det sjukt. Bra behandling av ämnet.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP