Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MLODIFESTIVALEN


Gina borde abdikera från tronen som Scarlett O ´Hara.

Gina borde abdikera från tronen som Scarelett O ´Hara.

Bara för man är programledare för Mello behöver man ju inte sjunga och försöka dansa. Dansnumret som framfördes lördags såg ut som om det var två elefanter som hoppade på scenen. Jag har lite förståelse för människor som inte vet sin begränsning.
Att höra Gina en hel kväll är väldigt påfrestande för hörselorganen. Här är det höga frekvenser. Man måate ju säga sanningen som den är.
Varför SVT favoriserar Gina har jag inte den blekaste aning om.
Att man står där som Scarlett O ´Hara i en prinsessklänning är det för att provocera svenska folket?

Det är nämligen så att svenska folket tvingas att betala licensen som bekostar det här spektaklet. Då borde man också kunna få säga sin mening.
Eller är det så att Gina inte ska få någon kritik eller vågas det inte?
Programledarrollen som sådan är det väl inget fel på utan denna skrika röst. Det klart att säger många vad du är bra på att dansa och sjunga så till sist tror man väl på det.

Att det ska kosta en miljon för att göra några olika målningar på en dress.
Det är ju inte riktigt klokt. Men låten Save Me var outstanding och hon sjöng väldigt bra även om hon var inspirerad av Lady Gaga.
SVT har en diktatorisk inställning att inte svenska folket har något att säga till om. Detta är ju helt åt skogen. Betala man för notan bör man väl ha något att säga.
Låtskrivarna är väldigt mediokra måste jag nog säga. En låt som de tre herrarna hade var ju väldigt dålig. Om man gör en smäktande ballad måste ju melodin vara melodiös. Den var inte det,den var rent dålig. Mello är Idol Second Hand

Men vad kvittar det vad människor tycker de får ju betalt ändå av svenska folket genom licensen. Jag är överygad om att det skulle läggas på skatten.
Det är många som får se konsekvenserna av att inte licensen betalas: Kronofogden,inkasso och betalningsanmärkningar. Resultat: Kan inte få någon bostad,ingen kredit och så vidare. Är det faktiskt så denna licens kan vara så avgörande för en del människor?
Jag vet det är ingen idé att skriva, det blir ingen ändring ändå.
Nästa gång står väl Gina som Scarlett O ´Hara igen i sin prinsessklänning.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 332 gånger
Publicerad 2016-02-26 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj