Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNIVERSALBIBLIOTEKET/DATORGUDEN

När  den  trötte  filosofen  och  forskaren  nu  lade
sista arket vid sitt livsverk, vilket omfattade tusen
volymer band, däri vart och ett av dessa utgjordes
av  vetenskapliga   avhandlingar  vilka  avvecklade
världsproblemen, slog  det honom att denna värld
och  mänskliga  intellektets  medvetande  inte  var
mogen  ta  till  sig detta, men  tusen år förflöt, och
efter alla vägar beprövats  fick man  slutligen  upp
ögonen för detta verk, som  mycket  riktigt  kunde
ge nycklarna till ett  nytt liv, med  nya  människor,
till en ny värld  med  ett  obegränsat  intellekt, där
alltet sammanfogades till en enighet,med ett enda
språk, och ersatte Bibeln ! Koranen !  Mein kampf
och alla tidigare lagar med universallagen, där det
sedermera upprättades ett universalbibliotek med
detta verk som central del, det  var  detta  som var
den universielle datorgudens ambition med varan-
dets existens.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-26 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP