Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett barn som inte fått uppleva kärlek blir en farlig vuxen...


ännu ett ensamt barn

hans blick var tom
den letade efter nya gubbar på en smartphone
gnällde när den stängdes av
mamman tog den, irriterad, satte på och lämnade tillbaka
inte ett leende, inte en smekning
hon såg ut att avsky sitt barn
en fyraåring ihopkrupen i en för liten vagn
deras obefintliga närhet dröjde sig kvar....
jag tog mitt femåriga barnbarn i handen och steg av tåget





Fri vers av foxy53
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-26 12:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tar ont att läsa om verkligheten!

Finns människor som längtar efter barn men begåvas inte med dem. Det finns människor som inte vill ha barn men blir ändå med barn/ kram
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53