Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en melodi till texten-ukelele-muntrumpet


LINDA VARFÖR GJORDE DU SÅ


LINDA VARFÖR GJORDE DU SÅ

Linda varför gör du så
Det sa du inte,det sa du inte i går
Linda varför gjorde du så
Här står jag som ett fån
Och vill här ifrån

Här står jag nu och väntar
På vår tur
Och församligen med
Här står jag nu och väntar
På vår tur
Att du ska bli min fru

Linda varför gör du så
Det sa du inte det sa du inte i går
Linda varför gör du så
Vi sa att vi skulle träffas i
Kyrkan klockan två

Bo Grapenskog




Övriga genrer av Knoparemoj
Läst 286 gånger
Publicerad 2016-02-26 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj