Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REINKARNATIONENS ÄNDLÖSA METAMORFOSER

Mera ! värst ! större ! bättre !
allt eller inget,
vinna eller förlora,
endast det bästa är gott nog,
men aldrig tillräckligt,
alltid hungrig,
på jakt,
efter mera,bättre,värre,större
makt,kraft,
obegränsat,
gen efter gen,
i reinkarnationernas metamorfoser.
                      -




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP