Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ju ingen framtid

 

 

när jag

drar dig, ibland tvingar dig,

med tveksamma metoder, tillbaka

till det som varit

vår verklighet

 

och hur jag hatar

nuet

 

som om förruttnelse är allt vi har kvar

tillsammans

 

 

 

 




Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-28 01:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starkt, tänker på en segdragen sorgeprocess som inte vill släppa taget.
2016-03-03

  Larz Gustafsson VIP
"Nothing is there for us to share but yesterday"
(Roxy Music)
2016-02-28

  S-E Forslin/same
Oavsett tid funkar själavandring och jag vet vart jag vill ... till samvaro med ljuset ...
Tack för öppning av porten till kroppars Ofrånkomliga matning av Livet =D
2016-02-28

    ej medlem längre
Så kan det kännas,kram!
2016-02-28

  Ananas
Så vackert skrivet!
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP