Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Plutokrat : Välbemedlad person vars finansiärt ekonomiska ställning köper sin vilja fram i ett korrumperat styrt samhälle.


*PLUTOKRATEN OCH TORPEDEN

Hur  beter  man  sig  om   man   önskar  göra  sig
av med en  person, utan  att  det medför  konsek-
venser för en själv ?

Plutokraten : Det smidigaste är  att  leda  person-
en in i en hjälplös situation  som  leder  till  depp-
ression och förtvivlan, som i sin  tur  medför  att
personen begår självmord,det kräver att men be-
ter sig som en kallt beräknande psykopat helt en-
kelt,utan minsta empati för offret.

Intressant ! och  hur leder man  personen  in till
detta ödesdigra steg ?

Plutokraten :   Först  dödar  man  person  socialt
genom ryktesspridning  till  alla samhällsinstans-
er,vilket medför att personen blir mer eller mind-
re  marginaliserad  och  i  förlängning  betraktad
som persona non grata och förföljd, men det gäll-
er att initiera rätta kontakter  inom  myndigheter-
na,det här är klassiskt  politiska  grepp, där  man
även kan använda  psykiatrin, för  att  vingklippa
personen med en diagnos,och sådant brukar ofta
göras gratis beroende på  vad  det är för person, i
annat  fall kan det kosta skjortan, och  du  förstår
allt är i grund och botten politik och ekonomi,där
människor är "olika " mycket värda.

Ok ! men dessa metoder är  ju  faktiskt  anstiftan
till stämpling till förtäckt mord, vilket ju bedöms
som om man själv är mördaren enl lag...

Plutokraten :  Ja !  men  du  tror  väl  inte  svensk
kriminalpolis orka utreda någonting på djupet,de
är för lata och ointresserade för det,det ska va nån
som Palme om de ska  börja  gräva, och  sånt  där
med anstiftan, konspirationer  och  stämpling går
aldrig igenom, det  finns  massor av sådana  oupp-
klarade  mord  som  aldrig  uppdagats,  för  oftast
gör uppdragsgivaren  sig  av  med  de  inblandade
också,för vem kan man lita på ?
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-28 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP