Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äntligen är den på gång, allt kärare ju äldre jag blir...


vårtanka från Osets fågelreservat

gåsaskrik ljuder
luften fylls förväntan, hopp,
snön håller sig fast
solen värmer självsäkert
hjärtat gör små glädjeskutt




Bunden vers (Tanka) av foxy53
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-28 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

foxy53
foxy53