Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns olika typer av terrorism både legal och illegal,fysisk och psykisk.


ENSKILDA MYNDIGHETERS DOLDA ÅTGÄRDSPROGRAM

Enskilda myndigheters åtgärdsprogram mot
specciellt samhällskritiska personer,vars IQ
är av  sådan  potential att denna  kan  skada
och avslöja viss otillåten verksamhet.

I.  
Stör personen i sin sociala verksamhet.
II.  
Kartlägg vanor och ovanor.
III.
Sök  efter  ett  mönster och en röd tråd
i personens verksamhet och ambition.
IV. 
Sabotera personens nätverk
V. 
Manipulera med desinformation samtliga
tidningsredaktioner och övriga medier.
VI.Gör personen till någon annan,än den 
är. 
VII. Delete !




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP