Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFFIRMATION OCH REALITET

Affirmationens  paranormala   egenheter
i all ära,men dess utopiska förhoppnings-
ingivande  framtidsperspektiv, är  vid  en
närmare granskning av realiteterna långt
mera en motsats till sakernas tillstånd.

Ett   förnekande  av  egots   hälsotillstånd
förbättrar det inte och omvärlden föränd-
ras inte  heller, men vem skulle orka med
att ständigt se verkligheten  som  den  ter
sig.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP